Considerations To Know About جعبه آتش نشانی
Considerations To Know About جعبه آتش نشانی
Blog Article
تجهیزات آتش نشانی کپسول آتش نشانی کپسول آتش نشانی پودر و گاز
این مواد آلی شامل مقوا، کاغذ، پارچه، چوب و زغال سنگ است. علاوه بر مواد آلی، از خاموشکنندههای حاوی کف میتوان روی مایعات قابل اشتعال از جمله بنزین یا رنگ نیز استفاده کرد.
جدیدترین مقالات کپسول آتش نشانی بیوورسال چیست؟ (مقاله جامع و تخصصی) تجهیزات اطفا حریق اطفا حریق آسانسور چگونه از گازگرفتگی با مونوکسید کربن جلوگیری کنیم؟ استاندارد نصب کپسول آتش نشانی
قیمت کپسولهای آتشنشانی ممکن است بر اساس نوع و کیفیت محصول، برند و تولیدکننده و شرایط بازار و قوانین محلی در بازارها و فروشگاههای مختلف نیز متفاوت باشد.
کپسولهای آتشنشانی برای انجام مأموریتهای آتشنشانی و اطفای حریق مورد استفاده قرار میگیرند.
گرچه مواد هالوژنه به عنوان ماده اطفاء حریق قابل قبول و شناخته شده میباشند ولی استفاده از این مواد به دلیل صدمه زدن به لایه ازن محدود و ممنوع شدهاست، هرچند احتمال دارد که در بعضی از مؤسسات هنوز از این خاموشکنندهها استفاده شود.
امروزه فروشگاهها و مراکز فروش کپسول های آتش نشانی دارای مهارکنندههای آتش نشانی با برندهای مختلف و کیفیتهای متنوع هستند. اندازه و نوع کپسول در قیمت نهایی خرید آن تأثیر دارد.
اما در ایران معمولا اکثر کپسول ها به رنگ قرمز بوده و تفاوت هر کدام را به صورت نواری رنگی بر روی بدنه آن مشخص می کنند.
برای بررسی و یا شارژ کپسول آتش نشانی کردن مهارکنندههای آتش به کجا مراجعه کنیم؟
این کپسولها از مواد مختلف تشکیل شدهاند و در کاربردها و وزنهای متفاوتی وجود دارند و هر کدام متناسب با نوع آتش سوزی قابل استفاده هستند؛ در ادامه انواع مختلف آن را به صورت دقیقتر بررسی خواهیم کرد:
این خاموشکننده همچنین با افزایش نفوذپذیری و قابلیت سردکنندگی آب، دمای آتش را به سرعت کاهش میدهد که در کاهش زمان اطفا نقش مؤثری دارد. به علاوه، مواد محصورکننده مخصوصی در فرمولاسیون بیوورسال جعبه آتش نشانی به کار رفته است که با محاصره کردن مولکولهای سطحی سوخت، توان تبخیر و اشتعالپذیری را از منبع سوخت میگیرند.
سیلندر خاموشکننده بایستی هر ۲ الی ۵ سال یک بار آزمایش شود تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل گردد. خاموشکنندههای پودری[ویرایش]
کپسول آتش نشانی یکی از تجهیزات ایمنی مهم و حیاتی در عملیات اطفاء حریق است. این کپسولها معمولاً به صورت یک محفظه کوچک و مقاوم به آتش طراحی شدهاند. با توجه به نیازهای مختلف و شرایط متغیر، استفاده از کپسول آتش نشانی در حال توسعه و پیشرفت است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *